Paloma Catalá Parga

Paloma on puoliksi valencialainen,  puoliksi galicialainen monipuolinen ja sielukas huilisti, joka on esiintynyt useissa maissa: Argentiinassa, Ranskassa, Sveitsissä, Espanjassa, Portugalissa ja Suomessa.

Paloma valmistui huilistiksi Barcelonan ESMUC-musiikkikorkeakoulusta. Myöhemmin hänet valittiin huilunsoiton opettajaksi Culleredon konservatorioon ja virka on edelleen voimassa.

Paloma on Trio Brigantian ja Flutello Eventos:n perustajajäsen.

Hän on säveltänyt musiikin Jerónimo Cornellesin "Jälleennäkemisiä"-näytelmään (espanjaksi "Reencuentros"), joka esitettiin ensi kerran Suomessa 28.11.2020.

Nykyään Paloma työskentele Muskari opettajana Tampereen Konservatoriossa, Uulu Musikkikoulussa ja Helsingin Lastenliitossa. Hän vastaa myös Tampeere Flute Festin lasten ohjelmistosta.

Iago Castro Pérez

Iago on galicialainen sellisti, joka rakastaa orkesterimusiikin maailmaa ja on lahjakas säveltäjä. Iago soitti lukuisissa konservatorioiden opiskelijoista koostuvissa orkestereissa opintojensa aikana.

Iago valmistui sellistiksi Liceu de Barcelona -musiikkikorkeakoulusta ja toimi sellonsoiton opettajana Galician sinfoniaorkesterin yleisönprojektissa.

Iago on Trio Brigantian ja Flutello Eventos:n sellisti, sovittaja ja perustajajäsen.

Nykyään työskentele Muskari opettajana Helsingin Lastenliitossa. Hän on myös SelloPirkanmaa hallitukseen.